Realme представила альтернативу Apple AirPods (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Realme представила альтернативу Apple AirPods (фото)

Технології&Авто
2090
Одночасно зі смартфоном X2 компанія Realme представила і новий аксесуар – бездротові навушники Buds Air. Компактні «вкладиші» з модулем Bluetooth 5.0, сенсорним управлінням і функцією бездротової зарядки також отримали функцію шумозаглушення в режимі гарнітури для чіткої передачі голосу власника.
Перші TWS-навушники realme оснащені 12-міліметровими динамічними драйверами з технологією посилення басів. Підключення до джерела сигналу здійснюється за допомогою інтерфейсу Bluetooth 5.0. У списку функцій моделі – підтримка кодеку AAC і спеціальний ігровий режим зі зниженим часом затримки сигналу. Навушники підтримують і функцію швидкої активації голосового асистента смартфона.
Realme представила альтернативу Apple AirPods (фото)
Для підвищення якості звуку під час розмови використовується система шумозаглушення, що використовує по два мікрофони на кожній чашці. Модель оснащена сенсорами, завдяки яким відтворення автоматично ставиться на паузу, як тільки навушник виймуть із вушної раковини, і автоматично підключаються до смартфона при вилученні з футляра.
Realme представила альтернативу Apple AirPods (фото)
Автономність новинки, за заявою виробника, становить до 17 годин з урахуванням ємності АКБ зарядного кейсу. До комплекту також входить бездротовий зарядний пристрій потужністю 10 Вт, також підтримується і зарядка через порт USB Type-C.
За матеріалами:
4pda
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас