Mini Clubman нового покоління стане кросовером — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mini Clubman нового покоління стане кросовером

Технології&Авто
625
Невеликий універсал Mini Clubman в своєму новому поколінні стане кросовером. На це журналістам натякнув шеф-стиліст британської марки Олівер Хейлмер.
Mini Clubman з’явився в 2007 році. З 2015 року у продажу перебуває його друге покоління. У нинішньому році цей універсал оновили. Однак, його продажі залишаються незадовільними. Взагалі, в останні роки продажі Mini постійно знижуються. Так, якщо в 2013 році ця марка продала 66 302 автомобілі, то в 2018 році – всього 23 000 автомобілів.
У Mini немає конкурентоспроможного кросовера або позашляховика, але ж такі машини зараз дуже популярні. В результаті британці втрачають в продажах.
Щоб змінити ситуацію в кращий для себе бік, боси Mini мають намір провести серйозні зміни в своїй модельній лінійці. Так, дуже можливо, що Clubman нового (другого) покоління збільшиться в розмірах у порівнянні з моделлю першого покоління. І це вже буде не маленький універсал, а кросовер. Можливо, він отримає версію з електричною силовою установкою.
У лінійці Mini зараз є тільки один кросовер Countryman. Якщо Clubman дійсно збільшиться в розмірах і стане кросовером в новому поколінні, то це буде найбільший SUV у британської марки.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас