Понад 200 ошуканих інвесторів отримають квартири в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад 200 ошуканих інвесторів отримають квартири в Києві

Нерухомість
1600
У Києві добудують заморожений з 2004 року житловий об’єкт на Мінському масиві. Будинок розташований за адресою: вул. Сім’ї Кульженків, 22. Добудовою займуться група компаній Perfect Group і компанія Citex Development. Про це повідомив керівник проектів Perfect Group Олексій Коваль.
Крім цього, забудовник зведе багатофункціональний житловий комплекс Polaris Home&Plaza столичного формату live-work-play. Довгобуд стане невід’ємною частиною нового проекту.
Цей майданчик є проблемним вже 15 років. За цей час було зроблено 4 спроби добудувати об’єкт.
“Починаючи з 2004 року, кількість людей, які інвестували в будівництво на цій ділянці, перевищує 200 осіб. Компанії-девелопери беруть на себе відповідальність добудувати цей об’єкт”, – сказав Коваль.
Він розповів, що за угодою з землекористувачем ПП «Будінвестмонтаж», компанії Perfect Group і Сitex Development, крім фінансування добудови замороженого об’єкта, беруть на себе контроль за цільовим використанням виділених коштів, що має дати гарантії передачі побудованих будинків у власність постраждалим інвесторам.
Функції взаєморозрахунку або розміру доплат, якщо такі будуть, а також підтвердження прав власності ошуканих інвесторів покладено на компанію-землекористувача “Будінвестмонтаж”. При цьому ті, хто оплатив свої квартири на 100%, як заявляється, отримають свої довгоочікувані “метри” без доплат.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас