Робота за кордоном: названо найпривабливіші для іноземців країни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Робота за кордоном: названо найпривабливіші для іноземців країни

Особисті фінанси
4169
В світі постійно зростає трудова міграція. У 2019 році більшість тих, хто шукає роботу за кордоном, знаходять її в Німеччині, США, Швейцарії, Великобританії та Об’єднаних Арабських Еміратах (ОАЕ). Троє з десяти експатів проживають і працюють саме в цих країнах. При цьому раніше стало відомо, що експати отримують найвищі доходи в Швейцарії, США, Гонконгу, Китаї та Сінгапурі.
Про це свідчать дані аналітиків найбільшої у світі спільноти експатів InterNations, пише Сьогодні.
Втім, пальма першості за симпатіями експатів дісталася зовсім іншим державам.
Тайвань вже не вперше досяг максимального успіху в рейтингу. На другому місці цього року – В’єтнам. Третє місце отримала Португалія. Цікаво, що більше половини експатів планують залишитися в цій країні назавжди. Раніше рейтинг привабливих країн для експатів очолював Сінгапур.
Німеччина, незважаючи на те, що входить в список країн з найбільшою кількістю експатів, в рейтингу посідає 33-е місце. Україна посідає 51-у позицію – на один щабель вище Південної Африки і на один щабель нижче Китаю. Росія отримала в рейтингу 56-е місце. Найгірша ситуація в Кувейті, який посів 64-е місце.
Аналітики InterNations складають рейтинг з урахуванням ключових показників: якість життя, умови для адаптації, робота, сімейне життя, фінансове становище.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас