Samsung планує випуск двох гнучких смартфонів в 2020 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung планує випуск двох гнучких смартфонів в 2020 році

Технології&Авто
330
Південнокорейський гігант Samsung, за повідомленнями мережевих джерел, намітив на наступний рік випуск як мінімум двох смартфонів, обладнаних гнучким дисплеєм.
Пілотним гнучким апаратом Samsung, нагадаємо, стала модель Galaxy Fold. Смартфон обладнаний дисплеєм Infinity Flex QXGA+ з діагоналлю 7,3 дюйма. Завдяки цій панелі пристрій може складатися подібно до книги. Є також додатковий зовнішній екран Super AMOLED HD+ розміром 4,6 дюйма.
Samsung планує випуск двох гнучких смартфонів в 2020 році
Другий гнучкий смартфон Samsung нібито буде виконаний у форматі класичної «розкладачки». У цього пристрою витягнутий по вертикалі екран буде складатися всередину корпусу.
Анонс новинки намічений на першу чверть наступного року. Не виключено, що смартфон дебютує разом з флагманськими апаратами сімейства Galaxy S11.
Samsung планує випуск двох гнучких смартфонів в 2020 році
Ще один гнучкий смартфон Samsung може отримати екран, що складається назовні. Дисплей буде наче обертати корпус пристрою.
В цілому, Samsung розраховує на значне збільшення продажів гнучких смартфонів в 2020 році. Очікується, що поставки таких пристроїв складуть щонайменше 6 млн одиниць.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас