Новий голова Укравтодору назвав свою зарплату — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий голова Укравтодору назвав свою зарплату

Фондовий ринок
1270
Новий глава Укравтодору Олександр Кубраков в інтерв`ю для Liga.net розповів, що його зарплата становить 24 тис. грн на місяць.
“Оклад – 24 000 грн… Я не хочу це все коментувати. Розумію, що зараз такі можливості у держави”, – сказав Кубраков.
Коментуючи зарплату свого попередника Славоміра Новака, яка становила близько 150 тис. грн в місяць, глава Укравтодору зазначив: “Йому якось там преміями дуже сильно додавали і виходила інша зарплата. Я ще не уточнював, який у нього був оклад, премії, але думаю, що більше”.
Відповідаючи на питання, як він погодився на таку зарплату, Кубрак сказав, що у нього є бізнес, “який приносить пасивний дохід”. “У цьому році отримую досить чималі дивіденди, ви їх побачите в декларації. Я усвідомлено три роки йшов до цього. Можу собі зараз дозволити працювати як мінімум пару років в такому режимі і нормально існувати”, – підкреслив глава Укравтодору.
18 листопада Олександр Кубраков був призначений главою Укравтодору. Під час свого представлення у відомстві Кубраков сказав, що головне завдання Укравтодору – максимальна прозорість. Крім того, він закликав “схемщиків” звільнятися самим.
За матеріалами:
Finbalance
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас