Юристи ПриватБанку вели переговори з Джуліані - Bloomberg — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Юристи ПриватБанку вели переговори з Джуліані - Bloomberg

Фондовий ринок
529
Юристи Приватбанку зверталися за допомогою до адвоката Трампа Руді Джуліані, але сторони не дійшли згоди.
Про це повідомляє Bloomberg.
Відзначається, що Джуліані пропонували взяти участь у цивільному процесі проти колишнього власника банку Ігоря Коломойського.
“Вони (юристи – ред.) хотіли знати, чи зможе Джуліані, який критикував у Twitter цю людину (Ігоря Коломойського – ред.), допомогти в їхньому цивільному процесі”, – йдеться в матеріалі.
За інформацією видання, юристи Приватбанку вирішили зустрітися з Джуліані, щоб з’ясувати, чи є у нього інформація, що стосується Коломойського.
“З серпня Джуліані двічі зустрічався з представниками банку в адвокатській конторі Quinn Emanuel в Нью-Йорку, проте в підсумку сторони не дійшли згоди.
Під час цих зустрічей Джуліані прокоментував звіт фірми Kroll (займається корпоративними розслідуваннями – ред.) щодо Приватбанку. За словами адвоката Трампа, в цьому звіті викладені “проблемні дії кількох українських олігархів, включаючи Коломойського”, – йдеться в статті.
Водночас у Приватбанку відповіли агентству, що “в жодному вигляді” не розглядали можливість залучення до процесу Руді Джуліані.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас