День фінансів, 20 листопада: про плани на Чорну п'ятницю, 14 днів для татусів, зарплати нардепів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 20 листопада: про плани на Чорну п'ятницю, 14 днів для татусів, зарплати нардепів

555
Середа, 20 листопада: скільки українці мають намір витратити в Чорну п’ятницю, і чому співпрацю з МВФ треба завершити до 2023 року?
Гаманці для Чорної п’ятниці. Плани українців. Black Friday користується великою популярністю в Україні. Цього року вона пройде 29 листопада. В яких містах найбільше чекають Black Friday, скільки і на що витрачають українці – читайте за посиланням.
Чотирнадцять днів для татусів. Що пропонують нардепи? У Верховній Раді зареєстрували законопроект, в якому пропонується батькові або бабусі, дідусеві дитини надавати відпустку. Пропонують відпустку тривалістю 14 календарних днів, яка буде надаватися після народження дитини.
Парковка в столиці. Штрафи та відео від мера. Віталій Кличко опублікував відео з роботою інспекторів з паркування. На відео вони евакуюють авто, припарковані у заборонених місцях. Як повідомив мер, починаючи з липня в столиці винесли понад 3,5 тисячі постанов про стягнення штрафів за порушення правил зупинки, стоянки, паркування авто.
Виплати лікарняних та декретних. Чому призупинили? Сьогодні Фонд соціального страхування вимушено призупинив перерахування коштів для виплати лікарняних, допомоги по вагітності та пологах. Про це йдеться в повідомленні Фонду. Причина цього – вичерпання коштів, передбачених бюджетом на 2019 рік.
Фінальний виступ Поплавського труд з МВФ. ​​Україна повинна закінчити співпрацю з Міжнародним валютним фондом в 2023 році. А програма, щодо якої зараз ведуться переговори, повинна стати останньою. Про це повідомила міністр фінансів України Оксана Маркарова. Вона зазначила, що зараз уряд продовжує переговори з місією МВФ, яка перебуває з візитом в Києві.
Ремонт доріг. Знову. Кабінет міністрів запланував розпочати навесні 2020 року масштабний ремонт доріг в Україні. Також уряд поставив завдання оголосити міжнародний тендер на добудову моста в Запоріжжі.
Зарплати депутатів. Розумний підхід від Разумкова? Зарплата народних депутатів повинна бути більшою від нинішніх 35-40 тисяч гривень, щоб уникнути корупції і спокуси хабарів. Таку пропозицію вніс спікер Верховної Ради Дмитро Разумков. Спікер парламенту пояснив, що для того, щоб людина професійно і ефективно працювала, потрібно робити дві речі: давати нормальну мотивацію – зарплату, друге – контролювати, щоб у людини не виникало спокуси залізти в бюджет.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас