День фінансів, 18 листопада: віра в валютні депозити, Зеленський і автокрісла, три роки для 5G — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 18 листопада: віра в валютні депозити, Зеленський і автокрісла, три роки для 5G

10895
Понеділок, 18 листопада. Депозити можуть бути різними. Наприклад, валютними… або без податків:
Депозити без податків. Депутати від партії “Слуга народу” запропонували звільнити від оподаткування податком на доходи фізичних осіб депозитні вклади населення. Мета цього законопроекту – зняття податкового тягаря з фізичних осіб – вкладників банків, створення додаткових умов для залучення коштів у банківську систему України від населення.
Віра повертається? На кінець третього кварталу 2019 року продовжували зростати гривневі вкладення населення і бізнесу в банках – на 12,7% і 14,3% в річному вимірі відповідно. При цьому валютні депозити українців зростають найвищими темпами за 5 років.
Трохи і про кредити. Якщо хочете дізнатися, як завдяки скорингу підвищити якість кредитного портфеля? Як реалізувати безпечну інфраструктуру для роботи з персональними даними та мінімізувати ризик витоку інформації? Які чинники впливають на скоринговий бал потенційного клієнта? – приходьте послухати CEO компанії MyCredit Дмитра Стензя на FinRetail 2019. Він обіцяє про все це неодмінно розповісти. Не вірите нам, послухайте його самі.⬇️

Більше про програму конференції та квитки 😲

Зняти “готівку” в ресторані. НБУ планує дозволити українцям, які є держателями електронних платіжних засобів (наприклад, платіжних карток), отримувати готівкові гроші з кас магазинів і закладів громадського харчування та послуг, які застосовують РРО. У НБУ вважають, що рішення допоможе зменшити тінізацію економіки, розвивати безготівковий сегмент.
Штрафи за перевезення дітей без автокрісел. Президент України підписав Закон “Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо встановлення відповідальності за порушення правил перевезення дітей”. Нагадаємо, відповідно до Закону, перевезення дітей без автокрісел тягне накладення штрафу на водія в розмірі 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Прогноз курсу долара від Morgan Stanley. Morgan Stanley прогнозує, що американські акції та корпоративні облігації наступного року будуть показувати динаміку відставання, а долар ослабне на тлі прискорення економічного зростання за межами США.
5G в Україні. В Мінцифри повідомили, що реальне використання в Україні технології 5G може з’явитися через три роки. Про це повідомив заступник міністра цифрової трансформації Олександр Шелест. За його словами, мета уряду на п’ять років – охоплення 80% домогосподарств фіксованим широкосмуговим інтернетом.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас