Промінвестбанк припиняє роботу інтернет-банкінгу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Промінвестбанк припиняє роботу інтернет-банкінгу

Фондовий ринок
638
Промінвестбанк, який належить російському державному Внєшекономбанку, з 10 грудня припиняє дистанційне обслуговування клієнтів через інтернет-банкінг.
Про це йдеться в повідомленні на сайті фінустанови.
«Можливість користуватися системою дистанційного обслуговування Промінвестбанку (в тому числі мобільним банкінгом) починаючи з 10 грудня 2019 буде припинено», – йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, що Промінвестанк також поступово згортає роботу з фізичними особами та зупиняє обслуговування платіжних карток MasterCard. Обслуговування компаній і підприємців продовжиться.
Промінвестбанк також буде повторно виставлений на торги. Його акції стягнули структури українського олігарха Ігоря Коломойського у справі про захоплення Росією кримських активів.
Верховний Суд 6 листопада залишив без змін постанову Київського апеляційного суду від 27 серпня, якою було скасовано заборону Державній виконавчій службі здійснювати будь-які дії з продажу 99,77% акцій Промінвестбанку.
Таким чином, Верховний Суд відмовився задовольнити касаційні скарги російської державної корпорації розвитку «ВЕБ.РФ» і її української «дочки» – Промінвестбанку.
Заборона на продаж акцій банку вводилася постановою Печерського райсуду Києва від 24 липня 2019 на вимогу ВЕБ.РФ в рамках забезпечення його позову про зняття арешту з 99,77% акцій Промінвестбанку.
У Національному банку припускають, що Промінвестбанк в 2020 році може бути виведений з українського ринку.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас