Компанія Коломойського оскаржує зняття арешту з акцій "Сбербанку" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Коломойського оскаржує зняття арешту з акцій "Сбербанку"

Фондовий ринок
428
Компанія ТОВ “Санаторій “Енергетик”, пов’язана з Ігорем Коломойським та його партнерами, подала апеляційну скаргу на рішення Госпсуду Києва, який задовольнив позов Сбербанку РФ про зняття арешту з акцій його української “дочки”.
Про це свідчать дані судового реєстру.
Зазначається, що 12 листопада Північний апеляційний госпсуд відкрив апеляційне провадження за апеляційною скаргою ТОВ “Санаторій “Енергетик”.
У вересні Апеляційний суд Києва на вимогу низки компаній (у т.ч. ТОВ “Санаторій “Енергетик”), пов’язаних з Ігорем Коломойським та його партнерами, наклав арешт на акції та нерухоме і рухоме майно українських “дочок” російських держбанків – Сбербанку, Промінвестбанку, ВТБ Банку.
Рішення було прийнято на підставі рішення Арбітражного суду Гааги, який задовольнив позов “приватівців” про стягнення з Росії близько 160 млн доларів за захоплені активи під час анексії Криму.

Довідка Finance.ua

  • 10 жовтня Госпсуд Києва задовольнив позов Сбербанку Росії та зобов’язав “Райффайзен Банк Аваль” як депозитарну установу зняти арешт і заборони щодо акцій української “дочки” Сбербанку.
  • 8 листопада заступник голови НБУ Катерина Рожкова повідомила, що потенційні інвестори не зверталися в Нацбанк з заявками про намір купити Сбербанк після зняття арешту з акцій.
За матеріалами:
Finbalance
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас