День фінансів, 15 листопада: е-трудова, формула розмитнення (версія "єврономерів"), плани щодо 4G у метро Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 15 листопада: е-трудова, формула розмитнення (версія "єврономерів"), плани щодо 4G у метро Києва

658
У п’ятницю, 15 листопада. Як користуватися електронною трудовою, перевірити на справність лічильник на світло і оформити віртуальну картку ПриватБанку.
Е-трудова книжка від ПФУ. Веб-портал Пенсійного фонду України представив нову функцію – «електронна трудова книжка». За допомогою цієї функції буде можливість переглянути інформацію про свої трудові відносини за основним місцем роботи.
4G в столичному метро. У КМДА заявляють, що на деяких станціях метро почнуть впроваджувати 4G вже в першому кварталі наступного року. А до кінця 2020 – початку 2021 4G працюватиме на всіх станціях і у всіх тунелях.
Віртуальна картка від ПриватБанку. Віртуальна картка випускається в електронному вигляді і використовується в основному для розрахунків в Інтернеті. Вона може захистити вас від фішингу – одного з видів інтернет-шахрайства. На прикладі ПриватБанку розповідаємо, як її можна оформити.
Формула розмитнення. “Рецепт “від власників “єврономерів”. Учасники організації Авто Євро Сила запропонували розмежувати підхід щодо коефіцієнта знижки на митні платежі та нарахування ПДВ. Крім того, нарахування військового та пенсійного збору на операції з розмитненням автомобіля пропонують зовсім скасувати.
Як перевірити, чи користується хтось вашим електролічильником. У компанії ДТЕК Київські електромережі пропонують кілька варіантів перевірки електролічильників на коректність роботи. Наприклад, вимкнути всі електроприлади в будинку і подивитися, чи припинив працювати лічильник. Якщо лічильник продовжує “рахувати”, це може свідчити про те, що хтось споживає ваші кіловати.
Газ VS Курс. Якщо не буде підписано транзитний контракт з Росією, Україна втратить за рік 3 млрд дол., як це вплине на курс долара, дивіться в новому відео на нашому YouTube-каналі. 🧐
А ще! 20 листопада в Києві відбудеться масштабна конференція CONFIDENCEconf 2019 з продакт менеджменту. Виступатимуть РМи таких компаній, як Intercom, Uber, Booking.com, WIX, Shopify, Kyivstar, PandaDoc та інші. 👉 Для наших читачів знижка на 10% за промокодом finance10. Деталі та квитки на сайті. Не пропускайте.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас