Samsung готує незвично дешевий смартфон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung готує незвично дешевий смартфон

Фондовий ринок
1264
Samsung незабаром презентує новий бюджетний телефон серії Galaxy A, модель Galaxy A01.
Цей гаджет вже отримав свої перші сертифікати.
Чутки про Galaxy A01 вперше з’явилися близько двох місяців тому, коли деякі характеристики пристрою були розкриті в базі даних тестів Geekbench і в звіті індійського інсайдера, в якому говорилося, що пристрій буде продаватися як Galaxy A5. Бенчмарк Geekbench розкрив, що всередині буде процесор Snapdragon.
Galaxy A01 — це ще один телефон Samsung ODM. Це гаджети, які використовують бренд Samsung, але виробляються іншою компанією. Наприклад, Galaxy A10s виробляється компанією Jiaxing Yongrui Electron Technology у Китаї, а A01-Huaqin Telecom у Шанхаї, яка також виробляє пристрої для Huawei.
Завдання телефонів ODM для Samsung — знизити виробничі витрати і запропонувати пристрої за нижчою ціною, хоча неясно, скільки буде коштувати Galaxy A01, коли він вийде на ринок.
Однак смартфон повинен бути цілком доступним, виходячи з його специфікацій. Сертифікація FCC показує, що пристрій отримає батарею на 3000 мАг і дві задні камери, а в тестах було помічено тільки 2 ГБ оперативної пам’яті і 16 ГБ вбудованої пам’яті, а відповідно до попереднього звіту, у нього є 5,7-дюймовий екран.
Він з’явився на Geekbench з Android 10 на борту, що передбачає офіційний запуск через кілька місяців. Джерела повідомляють, що пристрій буде доступний у синьому, чорному та червоному кольорах, хоча варіанти кольорів можуть змінюватися.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас