Xiaomi представила розумну подушку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi представила розумну подушку

Технології&Авто
1765
Компанія Xiaomi регулярно представляє на своєму майданчику колективного фінансування широкий асортимент товарів.
Подушка на 93% виготовлена ​​з натурального латексу, привезеного з Таїланду. Вона в розмірах і призначена для чоловіків і жінок, хоча це питання особистих уподобань кожного. Чоловіча подушка, природно, має габарити 60 х 34 см х 7 (11 в самому товстому місці) см і важить 1,2 кг. Менша подушка має габарити 60 × 34 × 5 (8) см і важить 1 кг.
Xiaomi представила розумну подушку
Центральна частина в області, де розташовується шия, має злегка увігнуту форму. Тут розташовуються електрогрілка і три імпульсні випромінювачі, які підсилюють кровообіг і знімають напругу в м’язах шиї.
Xiaomi представила розумну подушку
Електрогрілка може бути налаштована на 6 різних температур в діапазоні від 38 до 53 °С. Три випромінювачі виробляють імпульс з частотою 1000 Гц, який, як стверджує компанія, нешкідливий для людського організму. Є 15 регуляторів інтенсивності, які дозволяють імітувати різні види масажу і навіть голковколювання.
Подушка отримала два стереодинаміки і Bluetooth, який використовується для підключення до смартфона. Також є інтелектуальний аналіз якості та тривалості сну, рекомендації щодо поліпшення сну і автоматичне відключення масажу і нагріву.
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас