Uber виходить на ринок фінансових послуг (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber виходить на ринок фінансових послуг (фото)

Фінтех і Картки
713
Компанія Uber створює новий підрозділ під назвою Uber Money для управління зростаючим бізнесом у сфері фінансових послуг.
В рамках цього напрямку бізнесу буде надаватися широкий перелік послуг: від пропозицій кредитних і дебетових карток компанії до цифрових гаманців і продуктів, що використовуються водіями для оплати.
Для початку, у водіїв Uber буде покращений спосіб миттєвого отримання грошей, які вони заробляють на поїздках. Зазвичай водії або чекають щотижневих платежів, або переказують гроші за допомогою функції Instant Pay. Тепер водії та інші залучені працівники, такі як кур’єри Uber Eats, будуть мати доступ в реальному часі до своїх заробітків після кожної поїздки через дебетовий рахунок Uber». Фактично, оплату за свої послуги більш ніж 4 млн водіїв і кур’єрів Uber зможуть отримувати відразу ж після кожної поїздки або доставки.
Uber виходить на ринок фінансових послуг (фото)
Водії в США (і незабаром після цього в інших країнах) можуть підписатися на безкоштовну дебетову картку, прив’язану до рахунку, наданого компанією Green Dot. Uber також пропонує водіям, які підписуються на дебетову картку, повертати частину грошей, витрачених на купівлю палива, починаючи з 3% і аж до 6% для водіїв найвищого рівня Uber Pro. Цифровий гаманець почне з’являтися в додатку Uber Driver в найближчі тижні.
Uber виходить на ринок фінансових послуг (фото)
В рамках Uber Money компанія також перезапускає свою фірмову кредитну картку, яка була вперше представлена майже 2 роки тому. Щоб стимулювати клієнтів зареєструватися, Uber пропонує більше винагород, у тому числі кешбек в розмірі 5% в Uber Cash від витрат на платформі Uber, включаючи Uber Rides, Uber Eats і Jump. Винагорода також поширюється на службу Uber Copter.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас