62 кг золота вилучено у організаторів ухилення від сплати податків (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

62 кг золота вилучено у організаторів ухилення від сплати податків (фото)

Кримінал
1227
62 кг золота вилучено в організаторів ухилення від сплати податків.
Про це пише столична Прокуратура на своїй сторінці в Фейсбуці.
Органами прокуратури міста Києва спільно з СУ ФР ГУ ДФС у м. Києві викрито та ліквідовано схему ухилення від сплати податків під час придбання брухту дорогоцінних металів, виготовлення та реалізації ювелірних виробів.
Так, у ході розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів), встановлено групу осіб, які на території міста Києва, використовуючи підконтрольні ФОПи, організували протиправну діяльність щодо скуповування брухту дорогоцінного металу у населення та ломбардів з подальшим переплавленням, нелегальним виготовленням та продажем з приховуванням фактичних обсягів реалізації, внаслідок чого ухилилися від сплати податків у особливо великих розмірах.
62 кг золота вилучено у організаторів ухилення від сплати податків (фото)
В результаті проведених санкціонованих обшуків виявлено та вилучено понад 62 кг золота (ювелірні вироби та лом), необліковані готівкові грошові кошти в національній та іноземній валюті на загальну суму 3 млн грн., чорнові записи, бухгалтерські та фінансово-господарські документи, що підтверджують протиправну діяльність.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас