General Motors вклала $3 млрд у виробництво електромобілів (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

General Motors вклала $3 млрд у виробництво електромобілів (фото)

Фондовий ринок
3514
У червні поточного року з’явилася інформація, що американський автовиробник General Motors розглядає можливість відродити бренд Hummer, зробивши його повністю електричним.
Про це повідомляє видання Reuters.
Зокрема, керівництво GM вже запланувало на кінець 2021 року запуск нової складальної лінії на заводі Detroit-Hamtramck (Мічиган, США), на якій складатимуть виключно преміальні електричні кросовери і пікапи. Новий проект отримав внутрішнє позначення BT1, при цьому компанія розраховує інвестувати в нього близько $3 млрд.
Офіційні особи компанії зазначили, що лінія складатиме електричні кросовери, пікапи і мінівени, не називаючи конкретних моделей.
General Motors вклала $3 млрд у виробництво електромобілів (фото)
При цьому інсайдери традиційно озвучують більш детальну інформацію. За їхніми даними, вже в 2021 році завод випустить дрібносерійну партію пікапів, які не належатимуть до основного бренду GM. Наступного року вийде більш потужна версія даної моделі, а в 2023 році лінія випустить перший електричний кросовер.
General Motors вклала $3 млрд у виробництво електромобілів (фото)
Цікаво, що за даними тих же інсайдерів проект можливої ​​електрифікації бренду Hummer максимально близький до затвердження. Дизайнери компанії вже надали керівництву перші ескізи електричного Hummer.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас