Xiaomi анонсувала флагманські HiFi-навушники (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi анонсувала флагманські HiFi-навушники (фото)

Технології&Авто
3186
Компанія Xiaomi анонсувала нові флагманські HiFi-навушники, орієнтовані на аудіофілів – Xiaomi HiFi Hybrid Flagship Earphones.
Новинка містить відразу чотири драйвери – по два динамічні і два арматурні. При цьому арматурні драйвери зі збалансованим якорем розміщені перед динамічними рішеннями для більш детальної передачі звуку. Для передачі басів застосовується кремнієвий шар для басу, в той час як для високих частот використовується титановий композит всередині діафрагми.
Xiaomi анонсувала флагманські HiFi-навушники (фото)
Також навушники оснащені позолоченими роз’ємами MMCX з більш товстим покриттям. Нові роз’єми повинні поліпшити з’єднання, працювати довше і пережити в 4 рази більше циклів витягань/ вставок у порівнянні зі стандартними роз’ємами MMCX. А в разі поломки або пошкодження коннектори досить легко замінити. Звукова камера виконана з міцного цирконію.
Xiaomi анонсувала флагманські HiFi-навушники (фото)
Навушники Xiaomi HiFi Hybrid Flagship Earphones можуть використовуватися як з дротовим, так і бездротовим підключенням. У бездротовому режимі вони підключаються до Bluetooth DAC підсилювача, який підтримує Hi-Res SBC, AAC і LDAC. Для проводового з’єднання доступні варіанти підключення через 3,5-міліметровий звуковий роз’єм або кабель USB Type-C з власним DAC чіпом. Кабелі зроблені з посрібленої безкисневої міді.
Xiaomi анонсувала флагманські HiFi-навушники (фото)
Нові навушники Xiaomi HiFi Hybrid Flagship Earphones вже доступні для попереднього замовлення за ціною близько $169. Фактично продажі почнуться з 11 листопада.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас