НКРЕКП планує змінити умови закупівлі газу з ProZorro — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НКРЕКП планує змінити умови закупівлі газу з ProZorro

Казна та Політика
259
У четвер Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, планує змінити ліцензійні умови закупівлі газу через майданчик електронних закупівель ProZorro.
Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник начальника департаменту енергоефективності НАК “Нафтогаз України” Олексій Хабатюк.
“Закупівлі облгазів на Проззоро. У четвер Регулятор планує схвалити зміни в ліцумови”, – зазначив Хабатюк.
У постанові зазначається, що НКРЕКП схвалив відповідний проект постанови про зміни ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу ще 25 липня 2019 року.
Документ встановлює до ліцензіатів з розподілу природного газу вимоги здійснювати закупівлю товарів та послуг і робіт за допомогою електронної системи закупівель на авторизованих електронних майданчиках.
При цьому Антимонопольний комітет України надав свої зауваження до проекту постанови і запропонував встановити вимогу до ліцензіатів з розподілу природного газу, які не є замовниками відповідно до Закону України “Про публічні закупівлі”: здійснювати закупівлю товарів, послуг і робіт на конкурсній основі, зокрема, але не виключено, на електронних біржових аукціонах.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас