Названо автомобілі з найліпшими і найгіршими фарами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо автомобілі з найліпшими і найгіршими фарами

Особисті фінанси
3448
У США Страховий інститут дорожньої безпеки (IIHS), провівши краш-тести, назвав автомобілі з найліпшими і найгіршими фарами. Лідером рейтингу став електромобіль Tesla Model 3.
Раніше Model 3 отримала оцінку «прийнятно» через головну оптику. Потім фари цієї моделі оновили, і «страховики» це оцінили, давши загальну оцінку «добре».
На другому місці за якістю головного світла – гібридна Honda Insight, на третьому – люксовий седан Genesis G90, на четвертому – автомобіль бізнес-класу Toyota Camry, а на п’ятому – люксові Lexus ES350 і Mercedes Benz C-Class.
На протилежному боці цього рейтингу опинилися Volkswagen, Toyota Yaris, субкомпактний електромобіль Chevrolet Bolt, Honda Civic, компактна люксова Acura ILX, повнорозмірний седан Chrysler 300 і ще один повнорозмірний седан Dodge Charger.
Варто зауважити, що деякі автовиробники примудряються робити автомобілі як з найкращими, так і з найгіршими фарами. Ось такий парадокс. В цілому ж моделей з найгіршою головною оптикою більше у Volkswagen, як це не дивно звучить.
До речі, якщо вам необхідний кредит на авто, але ви бажаєте заощадити свій час – скористайтеся спеціальним сервісом підбору кредитів від Finance.ua. Обирайте зручний варіант.

Підібрати кредит

За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас