Справу "Трейд Коммодіті" щодо розтрати коштів Міноборони скерували до суду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Справу "Трейд Коммодіті" щодо розтрати коштів Міноборони скерували до суду

Фондовий ринок
278
Спеціалізована антикорупційна прокуратура скерувала до Вищого антикорупційного суду справу стосовно розтрати 58 млн гривень під час закупівлі палива для Міністерства оборони.
Про це повідомляє прес-служба САП.
У вказаному провадженні обвинувачуються екс-заступник міністра оборони, директор та працівник відділу Департаменту держзакупівель та постачання матеріальних ресурсів Міноборони, службовець Департаменту внутрішнього аудиту Міноборони, представник ТОВ “Трейд Коммодіті” у вчинені злочину, передбаченого ч. 5 ст.191 КК України.
Також обвинувачується кінцевий власник ТОВ “Трейд Коммодіті” – у вчинені злочину, передбаченого ч. 3 ст. 27 ч. 5 ст. 191 КК України.
“Розслідуванням, яке проводили детективи НАБУ, встановлено, що вищевказані особи у 2016 році без передбачених законом підстав, шляхом підготовки та підписання додаткових угод до договорів поставки паливно-мастильних матеріалів для потреб Міноборони, організували підвищення цін на нафтопродукти, внаслідок чого державі заподіяно збитки на суму 58,126 млн гривень”, – йдеться у повідомленні.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас