Американська компанія Misfit представила дует гібридного "розумного" годинника — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американська компанія Misfit представила дует гібридного "розумного" годинника

Технології&Авто
929
Компанія Misfit анонсувала новий дует гібридного розумного годинника, покликаний довести, що білий колір можна носити цілий рік.
Ronin Command – більший з двох (45 мм) і поставляється з додатковим набором, який пропонує користувачам більше інформації. Розумний годинник сумісний з пристроями iPhone і Android і має забезпечувати до одного року автономної роботи.
Як і багато інших розумних годинників, Command включає в себе функції автоматичного відстеження сну і водонепроникність до 50 метрів. Гібридний розумний годинник обіцяють точно відстежувати ваш сон, кроки, калорії і відстань, ті ж функції, які ви можете знайти у багатьох натільних пристроях в наші дні.
Менший 36-міліметровий Ronin Path не включає допоміжний циферблат, упакований всередині моделі Command, і забезпечує до 6 місяців автономної роботи. Проте, інші функції залишаються такими ж, включаючи водонепроникність і можливості автоматичного відстеження сну.
Єдине, чого бракує цьому розумному годиннику Misfit, це GPS. Жоден з гібридних розумних годинників Ronin не має вбудованого GPS, тому вам доведеться повсякчас пов’язувати його зі смартфоном, щоб мати доступ до будь-якої функції, пов’язаної з GPS.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас