Huawei може продати свої 5G-технології західному покупцю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei може продати свої 5G-технології західному покупцю

Фондовий ринок
309
Засновник і генеральний директор Huawei Рен Чженфей (Ren Zhengfei) розглядає можливість розділити всі свої напрацювання в сфері 5G з потенційним покупцем із Заходу.
Про це повідомляє видання The Economist.
За одноразову виплату покупець зможе отримати постійний доступ до всіх існуючих патентів і ліцензій Huawei в сфері 5G, вихідних кодів, кресленням та інших документів.
В інтерв’ю виданню генеральний директор компанії повідомив, що покупець зможе вільно змінювати ключові елементи і блокувати доступ до продуктів.
Це означає, що ні Huawei, ні уряд Китаю не матимуть контролю над будь-якою телекомунікаційною інфраструктурою, побудованою з використанням обладнання, виробленого новою компанією. Huawei при цьому також може вільно розвивати свої технології 5G в будь-якому напрямку, який їм подобається.
Ціну Huawei поки не називає, але подібні розмови вказують на те, що компанія розглядає таку можливість і хоче перевірити, які компанії можуть бути зацікавлені в цій пропозиції. Причиною для подібних думок, ймовірно, є торговельна війна між США і Китаєм.
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас