Херсонську нафтоперевалку продають за 200 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Херсонську нафтоперевалку продають за 200 мільйонів

Казна та Політика
324
Державне підприємство “СЕТАМ” продає заарештований Державною виконавчою службою Міністерства юстиції Херсонський нафтоперевалочний комплекс за 201,48 мільйона гривень.
Про це повідомляє прес-служба СЕТАМ.
На аукціон виставлено майновий комплекс загальною площею 5471,5 кв.м. Стартова ціна лота за оцінкою незалежного суб’єкта оціночної діяльності на замовлення державного виконавця – 201,482 млн грн.
Дата проведення торгів – 9 жовтня 2019 року.
Нагадаємо, агентство з розшуку та менеджменту активів передало Херсонський нафтоперевалочний комплекс, який раніше належав Сергію Курченку, в управління невідомої компанії “Вествайт трейд”, яка має ознаки фіктивності.
В Агентстві з розшуку та менеджменту активів, коментуючи передачу управління Херсонським нафтоперевалочним комплексом невідомій компанії, заявили, що провели повноцінний і законний конкурс.
Восени 2014 року Приморський суд Одеси в рамках кримінального провадження у справі Сергія Курченка передав Херсонський нафтоперевалочний комплекс в якості речового доказу в оперативне управління державному “Підприємству із забезпечення нафтопродуктами”.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас