На ринку криптовалют відбулась угода на суму у понад $1 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На ринку криптовалют відбулась угода на суму у понад $1 млрд

Фінтех і Картки
3796
Бот Whale Alert, що відслідковує всі великі угоди на ринку криптовалют, повідомив в Twitter, що 94 500 біткойнів, що за нинішнім курсом становить понад $1 млрд, було переведено на невідомий гаманець.
Сума, як зазначається, була відправлена туди з 15 різних гаманців. З одного було переказано 56% суми, інші кошти надійшли з інших адрес.
Після переказу цей гаманець зайняв четверте місце за обсягом суми, яка на ньому знаходиться, і перше місце, якщо не враховувати гаманці, пов’язані з криптовалютними біржами.
На думку експертів, цей переказ може бути спробою будь-якого крупного гравця ринку криптовалют переказати гроші з біткойнов, що при такій сумі може призвести до хаосу на ринку.
Крім того, деякі експерти вважають, що ця транзакція може бути пов’язана з криптовалютною платформою Bakkt, яка буде запущена вже в вересні.
З причетністю до такої великої транзакції інституційних інвесторів згоден і глава венчурного фонду Heisenberg Capital Макс Кайзер. Він вважає, що зараз великі інвестори закладають основу для подальших дій на ринку. Однак не виключено і те, що це звичайний переказ між гаманцями
За матеріалами:
Коммерсантъ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас