Три найдорожчі яхти в світі (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Три найдорожчі яхти в світі (фото)

Світ
3362
Розкішні яхти вважаються однією з головних ознак життєвого успіху їхніх власників. Дехто готовий витратити на гарне судно гігантські суми. Пропонуємо більше дізнатися про три найдорожчі яхти в світі.
Streets of Monaco, $1 млрд
Три найдорожчі яхти в світі (фото)
Яхта Streets of Monaco нагадує місто на воді, навіть невелику країну. Дизайнери дійсно відтворили тут вулиці Монако з його зменшеними копіями розкішних готелей, казино, ресторану Cafe de Paris, нічного бару La Rascasse і навіть картинг-треку, який повторює маршрут траси Гран-прі в Монако. У центрі Streets of Monaco – “Атріум”, що зв’язує нижній і верхній житлові простори, що включають по сім гостьових номерів, кожен з яких обладнаний спальнею, ванною кімнатою і балконом. Незважаючи на величезну площу судна (майже 1,5 тис. кв. м), відпочивати тут можуть не більше ніж 16 гостей.

Картки для тих, хто багато витрачає

Однак поки що “вулицями Монако” ніхто не гуляє – яхта нікому не належить.
Судно, створене в 2011 році британською компанією The Yacht Island, виявилося до того незвичайним, що досі чекає на свого покупця. Пришвартовано воно в одному з турецьких портів.
Dubai, $350 млн
Три найдорожчі яхти в світі (фото)
Яхта довжиною 162 м – справжнє плавучий місто для 72 гостей і 88 членів екіпажу. Це третя за величиною яхта у світі.
Зазвичай Dubai пришвартований на штучному острові Logo Island недалеко від літнього палацу його королівської високості шейха Мухаммеда.
Судно потужністю 33,8 тис. кінських сил розвиває швидкість до 26 вузлів. Пасажири й екіпаж тут розміщуються на восьми палубах, а для гостей передбачені три ліфти, басейн, спа-салон, скляні сходи, безліч обідніх столів, підводний човен на випадок непередбачених погодних умов і, звісно, вертолітний майданчик.
Al Said, $300 млн
Три найдорожчі яхти в світі (фото)
Улюблена іграшка султана Омана Кабус бен Саїда надійно захована від очей преси, власник не любить ділитися інформацією про свою яхту.
З чуток, на судні є концертний зал, на сцені якого може розміститися оркестр з 50 музикантів.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас