Туреччина починає активно залучати своїх туристів до Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Туреччина починає активно залучати своїх туристів до Києва

Світ
1113
Турецька авіакомпанія Turkish Airlines зніме промо-ролик для своєї рекламної кампанії, щоб популяризувати Київ серед громадян своєї країни і збільшити турпотік до столиці України.
Про це повідомили в прес-службі КМДА.
«Turkish Airlines – єдина компанія, яка почала такий проект в Україні – зйомку промо-роликів про міста, де вона має постійні рейси. На сьогодні потік туристів з Туреччини зріс удвічі, але ми вважаємо його недостатнім і хочемо його ще збільшити. Адже, наприклад, тільки в Стамбулі проживає 15 млн населення, але потік туристів з Туреччини впродовж півроку склав всього близько 60 тис. осіб. Туризм є однією з пріоритетних наших галузей, а ці ролики допоможуть нам в просуванні нашого міста», – сказала заступник голови КМДА Марина Хонда під час зустрічі з гендиректором компанії Turkish Airlines в Києві Дінчер Саєджі.
Вона зазначила, що спочатку зйомки повинні були проходити на Андріївському узвозі, Золотих воротах, Бессарабській площі, в Національній опері та на інших туристичних локаціях. Але після зустрічі з міською владою турецька компанія вирішила додати в перелік новий пішохідно-велосипедний міст, станцію метро «Арсенальна» і пішохідний міст на Труханів острів.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас