Google знову став найбільш затребуваним роботодавцем — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google знову став найбільш затребуваним роботодавцем

Світ
347
Reputation Institute оголосив результати дослідження 2019 Global Workplace 100, що визначає роботодавців з найвищою репутацією.
За даними дослідження, другий рік поспіль роботодавцем з найвищою репутацією залишається компанія Google. Незважаючи на стабільну першість, низка публічних скандалів, в які був залучений IT-гігант, знизила його репутацію як роботодавця.
У трійку лідерів також потрапили The LEGO Group і Microsoft. Також в топ-10 списку увійшли Natura, Cisco, Bosch, Honeywell, Intel, Rolls-Royce Aerospace і Havaianas.
Середнього результату вдалося досягти провідному онлайн-ритейлеру Amazon, що можна пояснити резонансом від статті в New York Times, яка розкриває неприємні подробиці про робочий клімат в компанії.
Не вдалося поліпшити свої позиції і найбільшій соціальній мережі Facebook, яка в цьому році залишилася за межами першої сотні рейтингу.
«Зірками», що сходять, дослідження 2019 Global Workplace 100 стали технологічна компанія Cisco і виробник косметичних товарів Mary Kay.
На думку організаторів дослідження, слабким місцем багатьох компаній є недостатня демонстрація турботи про здоров’я і благополуччя співробітників.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас