День фінансів, 19 липня: e-social для субсидій, VIP-вагони від Укрзалізниці, відстрочка штрафів для єврономерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 19 липня: e-social для субсидій, VIP-вагони від Укрзалізниці, відстрочка штрафів для єврономерів

498
У п’ятницю, 19 липня, про автоматичне призначення субсидії, сервісний центр Tesla в Польщі і поїздки на vip-поїзді.
E-social для призначення субсидій. У Мінсоцполітики планують запустити систему E-social, яка буде містити всю наявну інформацію про одержувачів субсидії. У кожного одержувача буде свій е-кабінет, і не потрібно буде ходити в органи соцзахисту. Система зможе автоматично призначати і відбирати субсидії.
Відстрочка штрафів для власників “єврономерів”. Президент України Володимир Зеленський пропонує відстрочити штрафи для тих, хто не встигне розмитнити автомобілі з іноземною реєстрацією, на 90 днів. За його словами, не всі фізично встигають розмитнити автомобілі.
Коли українські дороги стануть хорошими. Зеленський вважає, що перш за все необхідно вирішити питання з «Укравтодором». За його словами, є два варіанти вирішення питання з агентством. Це заміна керівництва або повна ліквідація цього підприємства.
Укрзалізниця запустила VIP-вагон. Укрзалізниця включила VIP-вагон до складу поїзда № 29/30 Київ – Ужгород. Він курсуватиме під № 0. Вагон містить: двоспальне ліжко, шафу для одягу, сейф, телевізор, кондиціонер і окремий санвузол з душем. В одному такому купе можуть одночасно подорожувати двоє пасажирів.
Підвищити зарплату вчителям = скоротити інші витрати держбюджету. Про це заявили в Нацбанку. Як зазначається, зростання одного з видів витрат повинно бути компенсоване скороченням інших, нівелюючи можливий додатковий фіскальний імпульс. Але, щоб врахувати ефекти від можливого перерозподілу видатків бюджету в прогнозі, необхідно побачити всі параметри держбюджету на 2020 рік.
У Польщі відкрили сервіс Tesla. Сьогодні Tesla відкрила свій перший сервісний центр у Варшаві. Тепер українські електрокари Tesla, куплені в Європі, можуть зручніше користуватися гарантійним і пост-гарантійним обслуговуванням. Згідно з даними реєстру МВС, в Україні зареєстровано понад 800 електрокарів Tesla.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас