Аналітики знизили рейтинг акцій Apple — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аналітики знизили рейтинг акцій Apple

Фондовий ринок
356
Аналітики Rosenblatt Securities знизили рейтинг акцій Apple з Sell до Neutral, пояснивши своє рішення тим, що компанія “зіткнеться з фундаментальним погіршенням в найближчі 6-12 місяців”.
“Ми вважаємо, що продажі нових iPhone будуть розчаровувати, зростання продажів iPad сповільниться в другій половині 2019 року, а збільшення реалізації інших продуктів, таких як HomePod, AirPod і Apple Watch, може не мати сенсу, не зможе підтримати підйом всієї виручки”, – написали експерти.
На думку аналітика Deutsche Bank Джеріеля Онга (Jeriel Ong), смартфони залишаться стабільним джерелом прибутковості Apple, проте вони не зможуть демонструвати таке ж сильне зростання, як в минулі роки.
У Rosenblatt Securities очікують, що в 12-місячній перспективі вартість цінних паперів Apple знизиться до 150 доларів. На попередніх торгах в понеділок, 8 липня, курс акцій склав 200,9 долара, знизившись на 1,75% відносно попередньої торгової сесії. На 30 липня 2019 року намічена публікація фінансової звітності Apple.
Однією з головних проблем для бізнесу Apple є загострення американо-китайських торгових відносин і подальше введення 25-процентних мит на електроніку та інші товари, що ввозяться з КНР в США. Наскільки ця ситуація позначиться на Apple, буде залежати від остаточного розміру мит і зростання ціна на продукцію.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас