Renault представила новий кросовер першого покоління Duster (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Renault представила новий кросовер першого покоління Duster (фото)

Технології&Авто
3480
Компанія Renault презентувала оновлений кросовер Duster першого покоління для індійського ринку. Модель отримала зміни в екстер’єрі та інтер’єрі, а також обзавелася модернізованим мультимедійним комплексом.
Про це повідомили Autonews.
Від попередника кросовер можна відрізнити завдяки новій решітці радіатора з хромованими елементами, головним фарам зі світлодіодними денними ходовими вогнями, капоту зміненої форми і злегка модернізованому бамперу. Крім того, з’явилися колісні диски нового дизайну, інші захисні пластини передньої і задньої частини кузова і змінений пластиковий обвіс.
Renault представила новий кросовер першого покоління Duster (фото)
Лінійка двигунів залишилася та сама. В Індії Renault Duster доступний з 1,5-літровим бензиновим мотором потужністю 106 к. с., а також з дизелями аналогічного обсягу, що видають 85 або 110 кінських сил. Трансмісії – п’яти- або шестиступінчаста “механіка”, “робот” або варіатор.
У салоні встановили нове кермо і вдосконалену інформаційно-розважальну систему з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto. У стандартне оснащення автомобіля входять фронтальні подушки безпеки, ABS і система розподілу гальмівних зусиль.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас