День фінансів, 3 липня: віртуальні картки Привату, зупинка «АвтоВАЗу», підказки від МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 3 липня: віртуальні картки Привату, зупинка «АвтоВАЗу», підказки від МВФ

1407
Середа, 3 липня. Поки одні зупиняються, інші – прогресують.
«АвтоВАЗ» оголосив про повну зупинку. Автокомпания оголосила про повну зупинку з середи, 3 липня. Причиною цього в компанії називають зрив поставки комплектуючих з нижегородського ТОВ «Завод Автокомпонент». При цьому поки що не говорять, коли можуть відновити виробництво.
Кличко пояснив, чому може затягнутися будівництво Шулявського мосту. Гальмування питання про знесення п’ятого цеху заводу «Більшовик» буде затягувати процес будівництва Шулявського шляхопроводу. На місці п’ятого цеху заводу мають побудувати один із з’їздів нового мосту.
ПриватБанк запустив миттєвий випуск віртуальних банківських карток. Банк запустив послугу миттєвого оформлення віртуальної банківської картки в Privat24. Нагадаємо, віртуальна картка є повноцінною банківською міжнародною карткою. Нею можна розраховуватися в магазинах, знімати готівку, купувати квитки й отримувати всі банківські послуги. Для розрахунків в магазинах і закладах картку потрібно додати у віртуальний гаманець Apple Pay або Google Pay.
⚖️ До речі, нещодавно Finance.ua готував рейтинг кредитних карток з кешбеком. Він зацікавив як банки, так і їхніх клієнтів. Перше місце посіла картка «Максимум» від Альфа-Банку, друге – «Велика п’ятірка» від Таскомбанку. Вирішили детальніше порівняти двох лідерів, оцінити їх за додатковими критеріями, яких не було в рейтингу. Ось, які результати отримали.
В ОАЕ запустили сонячну електростанцію рекордної потужності. Недалеко від столиці Об’єднаних Арабських Еміратів запустили електростанцію Noor Abu Dhabi, яка буде виробляти майже 1,2 гігават електроенергії. Це найбільша приватна сонячна електростанція в світі. Можна очікувати інших рекордних сонячних проектів найближчим часом: у Саудівській Аравії є базова угода про видобуток 2,6 ГВт сонячної енергії в Мецці.
Україна готується до нової програми МВФ. ​​Україна готова приєднатися до нової програми співпраці з Міжнародним валютним фондом (МВФ), однак вже після формування оновленого складу уряду. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський. Він також підкреслив, що Україна досягла макроекономічної стабільності і готова продовжити реалізацію реформ після обрання нової Верховної Ради.
До речі, в МВФ повідомили, як збільшити зростання ВВП України. У Міжнародному валютному фонді вважають, що проведення реформ в Україні дозволить вдвічі збільшити зростання економіки. Однак якщо корупція залишиться, не буде проведена реформа державного сектору економіки, залишаться нереформованими інститути, цього не станеться.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас