Від Коломойського вимагають 200 млн грн моральної компенсації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Від Коломойського вимагають 200 млн грн моральної компенсації

Фондовий ринок
2445
Двоє громадян США Ігор Фурман і Лев Парнас подали до Голосіївського райсуду позов на олігарха Ігоря Коломойського і вимагають моральної компенсації в 200 млн грн (по 100 млн грн кожному).
Обидва позивача є клієнтами особистого адвоката президента США Дональда Трампа Рудольфа Джуліані. Судитися з Коломойським вирішили після того, як той в інтерв’ю програмі «Схеми: корупція в деталях» висловився про них неналежним чином.
У позові йдеться, що слова олігарха в інтерв’ю про те, що Фурман і Парнас є «аферистами» і «перебувають під розслідуванням США», а також «збирають з людей гроші під приводом знайомства з Рудольфом Джуліані», посягнули на честь, гідність і ділову репутацію позивачів.
Також деякі слова Коломойського Фурман і Парнас розцінили як загрозу їх здоров’ю та життю, тому написали відповідні заяви в правоохоронні органи України і за рекомендацією захисту змушені були залишити свої справи в Україні і виїхати в Штати.
Журналісти «Схеми: корупція в деталях» звернулися за коментарем до самого Коломойського, але той відповів, що жодних коментарів давати не буде, «щоб це не розцінили як спробу вплинути на суд».
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас