ТОП-5 доступних закордонних вузів для отримання IT-освіти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-5 доступних закордонних вузів для отримання IT-освіти

Особисті фінанси
2311
У світі інформаційних технологій, які розвиваються семимильними кроками, попит на айтішників тільки збільшується.
Пропонуємо вам звернути увагу на кілька закордонних університетів з доступною вартістю навчання:
На першому місці HAN University – один з найбільших університетів Нідерландів. Вартість навчання на рік від 7135 євро. Студентам викладають інженерію, великої уваги приділяється затребуваному напрямку “безпека даних”.
Друге місце – за Saxion University of Applied Sciences. Вартість навчання від 7800 євро на рік. Спеціальна програма для міжнародних студентів дозволяє після закінчення університету пройти стажування в одній з голландських компаній: Siemens, De Lage Langen, Receps, Randstad Holding та ін.
Третє місце посідає University of Surrey – один з найпрестижніших вузів Великобританії. Вартість навчання обійдеться від 12800 євро на рік. Університет має понад 1000 партнерів-компаній, до яких допомагають потрапити своїм студентам: IBM, Sony Ericsson, HSBC, British Airways та ін.
Четверте місце – Universitу of Manitoba – один з найстаріших вузів у Канаді. Вартість навчання обійдеться від 14860 євро на рік. В університеті розташований Smartpark – великий технологічний центр, в якому студенти тестують і впроваджують в життя нові технології.
П’яте місце – University of Sheffield в Англії. Вартість навчання – від 15250 євро на рік. Вуз входить до списку найкращих вузів країни, і кілька разів отримав найвищу нагороду – Приз Королеви. Найуспішніші студенти проходять стажування в компаніях Boeing, Siemens, Rolls Royce, Unilever та ін. і в подальшому приймаються на роботу.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас