"Xiaomi Express": китайський гігант готує фірмову службу доставки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Xiaomi Express": китайський гігант готує фірмову службу доставки

Фондовий ринок
1181
Xiaomi подала в Китайське відомство з товарних знаків заявку на торговельну марку Xiaomi Express ще в серпні минулого року. В описі торгової марки вказані «передача інформації» та «доставка посилок».
Крім того, торгова марка також охоплює телекомунікаційні послуги, послуги чату, портальні послуги, послуги електронної пошти, надання користувачеві доступу в інтернет, радіо і телевізійне мовлення, транспорт, упаковку і зберігання товарів, інформацію про маршрут.
Нагадаємо, Xiaomi працює над створенням власної служби доставки «на наступний день», яка охопить понад 150 міст Індії. У зв’язку з цим висловлюються припущення, що Xiaomi Express стане офіційною назвою цієї послуги.
Але назва Xiaomi Express також може бути пов’язана з кіосками Mi Express від Xiaomi, які були запущені в Індії ще в травні. Йдеться про торговельні автомати з пристроями і аксесуарами Xiaomi, Redmi і POCO.
За ще однією версією, компанія буде використовувати назву Xiaomi Express як для торгових автоматів, так і для служби доставки.
За матеріалами:
BIN
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас