Представлено перший смартфон з підекранною камерою (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлено перший смартфон з підекранною камерою (фото)

Технології&Авто
663
26 червня відбулася офіційна презентація першого в світі смартфона, який повністю розв’язав проблему «дірявих» телефонів – Oppo Reno 5G.
Про це пише CNET.
Фронтальна камера в цьому пристрої непомітна, але вона є, просто розташовується під дисплеєм. Прямо як сканер відбитків пальців у деяких моделях.
В Oppo пояснили, що використали матрицю екрана з особливою зміненою структурою пікселів, яка дозволяє світлу діставати до селф-камери. Фотосенсор при цьому значно більший від стандартних фронтальних датчиків. При цьому область дисплея, під якою ховається камера, все ще сприйнятлива до сенсорного управління.
Незважаючи на те що в Oppo говорять про ідеальну якість зображення на екрані, на деяких фото під певним кутом помітна область, за якою ховається камера. Крім того, виробник не приховує, що такий сенсор знімає гірше, ніж звичні селф-камери. Але з відблисками і помутнінням покликані боротися спеціальні програмні алгоритми.
Reno 5G – не комерційна версія смартфона. Телефон лише покликаний показати технологію. В Oppo обіцяють, що комерційна версія смартфона буде знімати так само, як смартфони з класичним розташуванням фронтальних камер.
Представлено перший смартфон з підекранною камерою (фото)
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас