Apple може почати ставити OLED-дисплеї в iPad і MacBook — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple може почати ставити OLED-дисплеї в iPad і MacBook

Технології&Авто
681
Компанія Apple може почати оснащувати більшість своїх пристроїв високоякісними OLED-дисплеями, щоб не виплачувати компенсацію Samsung за нібито невиконання своїх контрактних зобов’язань.
Про це повідомляє ETnews.
“Купертинівці не викупили певну кількість OLED-панелей для iPhone через уповільнення продажів своїх смартфонів, в результаті чого південнокорейський гігант має намір запросити немаленький штраф. Apple пропонує купити у Samsung дисплеї для інших своїх продуктів. Якщо корейці погодяться, в найближчому майбутньому OLED-екрани можуть з’явитися в iPad і MacBook”, – йдеться в повідомленні.
Джерела в галузі називають додаткові поставки панелей Samsung для планшетів і ноутбуків Apple одним з численних варіантів врегулювання суперечки, тому занадто рано говорити про те, що це справді відбудеться.
Зараз компанія використовує OLED-панелі тільки для iPhone X, iPhone XS і XS Max, але продажі цих смартфонів знижуються, тому Apple доводиться шукати інші варіанти їх застосування.
“Навіть якщо Samsung погодиться з пропозицією Apple, ще не ясно, коли ми зможемо побачити OLED-дисплеї в інших “яблучних” пристроях, крім смартфонів. Як стверджує аналітик Мінг-Чі Куо, наступні моделі ноутбуків MacBook Pro, які, за чутками, вийдуть в 2021 році, а також нові планшети iPad будуть використовувати технологію міні-світлодіодних екранів. Якщо це виявиться правдою, OLED в них з’явиться тільки через кілька років”, – зазначає видання.
Ще одне припущення пов’язане з тим, що OLED-дисплей з’явиться у наступника недорогого iPhone XR, який буде випущений в 2020 році. Про це говорять численні чутки, в тому числі і від того ж Мінг-Чі Куо. За словами компанії, iPhone XR – смартфон, який найкраще продається, тому оснастивши свій доступний iPhone OLED-дисплеєм, Apple сповна компенсує недостатній обсяг замовлень Samsung.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас