Ford назвала характеристики Mustang Shelby GT500 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford назвала характеристики Mustang Shelby GT500

Технології&Авто
1090
Американська компанія Ford представила технічні характеристики нового покоління культового спорткара Mustang Shelby GT500. Виробник заявляє, що це найпотужніший Ford, дозволений на дорогах загального користування за всю історію.
Раніше представники компанії Ford підтвердили розробку електричного кросовера на базі Ford Mustang. Але, компанія поки не збирається зраджувати своїм традиціям і ховати саму заряджену бензинову версію цього спорткара — Shelby GT500.
Днями американський автовиробник назвав технічні характеристики нового покоління Mustang Shelby, і заявив, що це буде найпотужніший Ford в історії, який дозволений для використання на дорогах загального користування.
Як пише CNBC, машина отримала 760 кінських сил потужності, 847 Нм крутного моменту, а розгін з нуля до 100 км/год у неї займе трохи більше трьох секунд. Такі показники видає 5,2-літровий V8 двигун, який повинен зробити це авто конкурентом нового 700-сильного Dodge Challenger Hellcat.
Повідомляється, що з метою зниження ваги авто, нове покоління GT500 також оснащено елементами з вуглецевого волокна, і не має задніх сидінь. Замовити «найпотужніший Ford в історії» можна буде вже восени 2019-го.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас