Державіаслужба вирішила відновити сертифікат авіакомпанії YanAir — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Державіаслужба вирішила відновити сертифікат авіакомпанії YanAir

Фондовий ринок
261
Державна авіаційна служба прийняла рішення відновити сертифікат авіакомпанії YanAir “після усунення критичних зауважень”.
Про це в Facebook повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.
“Сьогодні (18 червня – ред), із затримкою, відбувся регулярний рейс Київ-Батумі. Водночас, сподіваємося, що ця авіакомпанія, як і інші, зрозуміли – ми жартувати і нехтувати безпекою пасажирів і регламентами не будемо”, – написав він.
Міністр нагадав, що Державіаслужба буде вживати відповідних заходів щодо тих авіакомпаній, які невчасно виконують польоти.
Омелян підкреслив, що авіакомпанія зобов’язана інформувати пасажирів про перенесення рейсів, її представник повинен бути на зв’язку з пасажирами, компенсувати час затримки або скасування польоту.

Довідка Finance.ua:

  • Державна авіаційна служба в результаті комплексної перевірки авіакомпанії “ЯнЕйр” виявила низку зауважень в організації діяльності цього перевізника, в зв’язку з чим дію сертифікату експлуатанта було призупинено.
  • У зв’язку з цим постійно діюча комісія з питань сертифікації експлуатантів Державіаслужби прийняла рішення призупинити сертифікат експлуатанта YanAirначіная з 00:00 UTC (03.00 за київським часом) 7 червня 2019 року.
  • Пізніше в YanAir заявили, що усунули недоліки і попросили повернути сертифікат.
  • 18 червня в Борисполі пасажири блокували вхід у термінал F через відстрочку рейсу літака компанії YanAir Київ – Батумі.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас