Tesla готує масштабне оновлення для Model S і Model X — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla готує масштабне оновлення для Model S і Model X

Технології&Авто
1762
Tesla готує масштабне оновлення для Model S і Model X.
Як інформує профільний сайт Teslarati.com, ймовірно, для цих оновлень Tesla переналаштовує частини своєї фабрики в Фрімонті.
Наступне покоління Tesla Model S отримає додатковий, третій електромотор, що дозволить збільшити пробіг популярного електрокара.
Зовсім недавно деякі подробиці оновлення Tesla Model S і Model X були передані інсайдером в компанії Tesla представникам YouTube-каналу власників моделей бренду Like Tesla. До них відносяться відновлення двигунів, акумуляторів і систем зарядки автомобілів.
Оновлені Model S і Model X, які виробник електромобілів Tesla готує до випуску в цьому році, потенційно матимуть конструкцію з трьома двигунами: з одним невеликим двигуном спереду і двома великими ззаду.
Крім того, майбутні транспортні засоби також встановлять нові рекорди Tesla з точки зору максимального пробігу: так, оновлена ​​Model S, як повідомляється, перевищить 650 км пробігу за рейтингом EPA, а Model X буде близька до позначки в 650 км.
Оновлені флагманські автомобілі також можуть бути оснащені більшими і легшими акумуляторними батареями, що забезпечить трохи підвищену продуктивність і більшу дальність переміщення. Повідомляється, що Tesla впроваджує нову систему охолодження для двигунів і батарей Model S і Model X. Ці нові системи охолодження зараз випробовуються в умовах сильної спеки в таких областях, як пустеля Мохаве і Долина Смерті.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас