Volvo почне створювати автомобілі з застосуванням засобів змішаної реальності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volvo почне створювати автомобілі з застосуванням засобів змішаної реальності

Технології&Авто
663
Компанія Volvo Cars оголосила про співпрацю з фірмою Varjo, фінським розробником високотехнологічної гарнітури доповненої реальності.
Мова йде про передову платформу Varjo XR-1. Ці окуляри забезпечують фотореалістичну змішану або віртуальну реальність у високій роздільній здатності.
Volvo Cars планує використовувати систему для оцінки передсерійних моделей, автомобільних конструкцій і технологій активної безпеки. Очікується, що завдяки рішенню XR-1 вдасться істотно скоротити час на розробку автомобільних систем – тепер їх можна буде оцінювати миттєво.
«Інструменти змішаної реальності дадуть нам можливість тестувати ті розробки, які ще в буквальному сенсі перебувають на стадії проектування. Замість стандартного стаціонарного способу оцінки нових продуктів і концептів ми тепер можемо тестувати їх в реальних дорожніх умовах. Такий підхід передбачає істотну економію витрат за рахунок виявлення пріоритетних напрямків розробок і усунення чинників, що стримують зростання», – заявляє автовиробник.
У шолом XR-1 вбудовано максимально точну технологію трекінгу руху очей, яка допоможе зрозуміти, як водії реагують на нову функцію автомобіля і чи не відволікає їх що-небудь.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас