Samsung заявила про створення надшвидкої зарядки для смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung заявила про створення надшвидкої зарядки для смартфонів

Технології&Авто
701
Південнокорейська компанія Samsung Electronics представила свою нову надшвидку зарядку для смартфонів, які зможуть заповнювати заряд енергії мобільних пристроїв на раніше недоступній потужності.
Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті компанії.
Виробник електроніки оголосив про випуск двох контролерів живлення USB Type-C Power Delivery 3.0 – SE8A і MM101. Обидва чіпи розробили на платформі eFlash, яка дозволяє заряджати пристрої, забезпечуючи потужність до 100 Вт. Інженери Samsung вказують, що завдяки такій потужності, в порівнянні зі стандартними зарядками для смартфонів потужністю 10 Вт, зарядні пристрої з контролерами живлення можна буде використовуватися для різних гаджетів – смартфонів, планшетів, ноутбуків і моніторів.
В обидва контролери вбудували елементи безпеки для захисту від несанкціонованих зарядних пристроїв. SE8A, обіцяють розробники, може також забезпечувати додатковий захист, такий як зберігання ключа безпеки, а також кодування і декодування конфіденційних даних. MM101 отримав підтримку шифрування AES, а також систему визначення рівня вологості.
Якщо контролер MM101 ще тестується фахівцями компанії, то SE8A вже надійшов у серійне виробництво.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас