День фінансів, 28 травня: LIFT для пошуку роботи, нові купюри євро, прогноз середньої зарплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 28 травня: LIFT для пошуку роботи, нові купюри євро, прогноз середньої зарплати

519
Вівторок, 28 травня. Зеленський розповів, як заробляти за допомогою LIFTу, а Finance.ua – за допомогою програми «Бонус до депозитів».
Минуло більше місяця з моменту обшуку в Finance.ua. 24 квітня компанія позбулася серверів і робочих комп’ютерів. Інтернет-асоціація України направила відкритого листа президенту України Володимиру Зеленському з проханням розібратися в вилучення техніки. ІнАУ закликала втрутитися в ситуацію заради створення в Україні умов, що виключають незаконні дії стосовно вітчизняного бізнесу.
До інших новин:
Оновлені 100 і 200 євро. У країнах ЄС вводяться в обіг нові купюри в 100 і 200 євро. Оновлені банкноти зберегли колишню колірну гамму, але їх дизайн трохи змінився. Фото можна побачити за посиланням. Банкноти забезпечені додатковими елементами захисту. На них нанесені невидимі оку захисні знаки, які може зчитати тільки машина.
Для любителів прогнозів. Мінекономрозвитку опублікував консенсус-прогноз на 2019-2022 роки. Так, середня зарплата в Україні в 2019 році досягне 10 301 грн, в 2020 році – 11 852 грн, в 2021 році – 13 205 грн, у 2022 році – 15 000 грн. Також в МЕРТ прогнозують, що долар в Україні в 2019 році в середньому буде коштувати 28 гривень, а до кінця року зросте до 29 гривень. Водночас протягом 2020 року долар в середньому буде коштувати 29,18 гривень, а до кінця року курс зросте до 29,80 гривень за долар.
LIFT для пошуку роботи. Команда Зеленського запустила соціальний проект LIFT на якому можна знайти вакансії роботи в державному секторі. Для чого це потрібно? У команді стверджують, що цим проектом вони хочуть об’єднати кваліфікованих фахівців та інновації, а також забезпечити позитивні зміни в країні.
Зазначимо, що заробляти можна не тільки за допомогою LIFTу, але і на депозитах. Завдяки програмі «Бонус до депозитів» від Finance, ua ви можете отримати винагороду за оформлений вклад в обраному вами банку. Брати участь в акції дуже просто. Про те, що потрібно зробити, розповідаємо в спеціальному відео:
Тим часом в столиці збільшилася кількість мільйонерів. За результатами цьогорічної кампанії декларування, в Києві 2941 особа вказала в деклараціях суму доходу понад 1 мільйон гривень, це на 25% більше, ніж торік. Найбільша кількість мільйонерів мешкає в Печерському, Шевченківському та Голосіївському районах столиці.
Ера бетонних доріг. Як заявляє міністр інфраструктури Володимир Омелян, з 2019 року розпочинається “ера” будівництва бетонних доріг в Україні. Планується, що через 3 роки тисячі кілометрів доріг будуватимуться саме з бетону. Поки з бетону будується злітна смуга в Одесі, а також будуватимуться великі інфраструктурні об’єкти.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас