День фінансів, 24 травня: МВФ і Україна, оновлений термінал "Києва", 10 бенефіціарів "зеленого тарифу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 24 травня: МВФ і Україна, оновлений термінал "Києва", 10 бенефіціарів "зеленого тарифу"

336
У п’ятниці, 24 травня, була своя місія – місія МВФ.
МВФ і Україна. Міжнародний валютний фонд готовий відновити тісну співпрацю з Україною після виборів до Верховної Ради і призначення нового уряду, і зараз місія Фонду продовжує “конструктивні” переговори з українською владою в Києві.
Скільки грошей дав МВФ Україні. Згідно з інформацією, розміщеною на сайті Фонду держмайна, Україна стала 167-м членом Міжнародного валютного фонду 1992 року. Всього за понад 25 років співпраці український уряд уклав 10 кредитних угод з МВФ.
МВФ і Росія. Міжнародний валютний фонд прогнозує низьке зростання і обмежену зовнішню підтримку, стабільно низьке зростання економіки Росії на рівні 1,4% ВВП протягом 2019 і наголошує на необхідності внутрішніх реформ. Про це йдеться у підсумках Оціночної місії Фонду, яка перебувала в РФ з 14 по 24 травня
Коломойський і ПриватБанк. Колишній співвласник націоналізованого ПриватБанку Ігор Коломойський допускає, що може знову стати співвласником банку. Про це він повідомив у інтерв’ю. При цьому він додав, що не хоче дестабілізувати ні ПриватБанк, ні банківську систему скасуванням націоналізації фінустанови.
Частка комуналки в місячних витратах українців. Державна служба статистики оприлюднила дані вибіркового обстеження умов життя домогосподарств України в IV кварталі 2018 року. За даними статистичного відомства, середні грошові витрати одного домогосподарства в IV кварталі 2018 року становили 7854 грн на місяць.
Топ-10 бенефіціарів “зеленого тарифу” в 2018 році. 65% коштів, виплачених ДП “Енергоринок” за альтернативну енергію в 2018 році, пішли десяти бізнес-групам. Про це свідчать розрахунки Bihus.Info, зроблені на підставі даних про платежі Енергоринку.
Аеропорт “Київ” відкрив оновлений термінал. Міжнародний аеропорт ім. Ігоря Сікорського масштабно оновив основний термінал “А”, додавши 9500 квадратних метрів площі, і тепер його загальна площа становить 23 700 квадратних метрів. Крім того, на привокзальній площі перед новим крилом терміналу “А” побудували паркінг на 135 паркомісць, і тепер тут зможе паркуватися на 40% більше автомобілів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас