День фінансів, 22 травня: прогноз щодо курсу від Goldman Sachs, розпродаж від МАУ, нові норми до висоток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 22 травня: прогноз щодо курсу від Goldman Sachs, розпродаж від МАУ, нові норми до висоток

734
Середа, 22 травня, запам’яталася банкрутствами, продажами і розпродажами.
Goldman про гривню. Аналітики Goldman Sachs очікують подальшого зміцнення гривні в короткостроковій перспективі і пов’язують зміцнення національної валюти з позитивною реакцією на недавні політичні події. Відповідний прогноз міститься в аналітичному огляді інвестиційного банку. Фактори «за гривню», про які говорять в Goldman Sachs.
HeidelbergCement, аuf wiedersehen. Німецька компанія HeidelbergCement – один з найбільших в світі виробників будівельних матеріалів – продала українські цементні заводи. В Україні компанія працювала з 2001 року. Новими власниками стали структури, пов’язані з інвестбанкіром Ігорем Мазепою. Але він увійшов в угоду не один, а з партнерами.
Нова влада = нові ціни на газ? Голова адміністрації Зеленського зробив заяву щодо цін на газ. За словами призначеного на посаду 21 травня голови Адміністрації Президента України Андрія Богдана, нова влада буде розглядати різні шляхи щодо зменшення ціни на газ. Але не все так просто.
Avon збираються продати. Американський виробник косметики Avon Products, Inc., що працює на ринку прямих продажів, буде проданий бразильській компанії Natura Cosmeticos SA, пише The Wall Street Journal з посиланням на поінформовані джерела. Угода покладе край незалежності Avon, яка стала іконою маркетингу в 20 столітті, дозволивши зайнятися бізнесом величезній кількості домогосподарок.
Розпродаж квитків від МАУ. Авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” (МАУ) оголосила швидкий розпродаж авіаквитків на окремі напрямки. Згідно з інформацією на сайті МАУ, акція діє до 31 травня 2019 року. Водночас подорожі за такими квитками повинні бути здійснені до 30 червня 2019 року. Розповідаємо, що і почому.
Олівер уже не той? У Великій Британії мережу ресторанів телеведучого і кухаря Джеймі Олівера передано в зовнішнє управління в рамках процедури банкрутства. Олівер закриває свої ресторани в зв’язку з нерентабельністю з січня 2017 року. Щоб уникнути банкрутства, Олівер перевів компанії 13 мільйонів фунтів, а для частини своїх ресторанів кухар почав шукати покупців.
Висотки по-новому. Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства затвердило нові державні будівельні норми “Висотні будинки і комплекси”, в яких збільшило максимальну висотність будинків до 150 м. При цьому встановлюються вимоги щодо жорсткості сталевих та залізобетонних конструкцій.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас