Полтава збирається купити 40 тролейбусів за 10 млн євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Полтава збирається купити 40 тролейбусів за 10 млн євро

Фондовий ринок
544
Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) розглядає можливість профінансувати проведення тендеру із закупівлі до 40 тролейбусів для КП “Полтаваелектроавтотранс”.
Полтава за кредитні кошти ЄБРР планує придбати 40 низькопідлогових 12-метрових тролейбусів, а також комплект запасних частин і витратних матеріалів, а також послуги гарантійного технічного обслуговування.
Постачальник тролейбусів для Полтави повинен мати, згідно з тендерними умовами, фінансові, технічні та виробничі можливості, а його середній фінансовий оборот має становити не менше 5 млн євро протягом попередніх трьох років. Крім цього, постачальник повинен мати досвід виконання подібних договорів з постачання аналогічних тролейбусів у кількості не менше 30 одиниць щорічно протягом також трьох останніх років.
Всі тендерні пропозиції мають супроводжуватися гарантією в сумі 50 тис. євро або еквівалентом в вільно конвертованій валюті або українській гривні за курсом НБУ.
Згідно з умовами тендерів ЄБРР, брати участь у них можуть виробники і постачальники з усіх країн світу. Кінцевий термін подачі заявок на участь у тендері – до 27 червня 2019 року.
Отримання кредиту ЄБРР для реалізації інвестиційного проекту «Оновлення тролейбусного парку міста Полтави» депутати Полтавської міськради схвалили 19 квітня 2019 року.
Сума кредиту складе 10 млн євро. За словами секретаря Полтавської міськради Олександра Шамоти, за рахунок закупівлі тролейбусів за кредитні кошти в місті в два рази зросте кількість тролейбусів, відповідно значно збільшиться пасажиропотік міського електротранспорту. Зараз на лінію в Полтаві виходить від 42 до 48 тролейбусів.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас