Названо банкіра року за версією FinAwards 2019 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо банкіра року за версією FinAwards 2019

Кредит&Депозит
2689
У середу, 15 травня, в столичному клубі D.Fleur відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2019.
FinAwards 2019 – це щорічна професійна премія, яка присуджується керівникам роздрібного бізнесу, маркетингу та Топ-менеджерам банків за особливі досягнення у розбудові різних продуктів, впровадженні технологій і клієнтських сервісів. Засновники премії сайти Finance.ua і Мінфін.
На FinAwards 2019 за перші місця в 15 номінаціях боролося 28 банків нашої країни. Серед іншого на заході визначили і переможця в номінації «Банкір року».
У номінації брали участь ТОП-менеджери банків (Голови Правлінь або Заступники голів Правлінь) під чиїм керівництвом банк досяг значних якісних показників в розвитку банку в цілому. Це може бути: приріст валюти балансу, зростання кількості клієнтів, висока рентабельність, хороший фінансовий результат, успішні угоди зі злиття банків, розширення каналів обслуговування клієнтів. Важлива умова – можливість перевірки досягнень за допомогою відкритих джерел інформації.
Переможця визначали шляхом голосування журі експертів, інших банків та користувачів сайту. За підсумками голосування в п’ятірку найкращих увійшли Голова Правління Ощадбанку Андрій Пишний, Голова Правління Приватбанку Петро Крумханзл, Голова Правління Комерційного індустріального банку Тетяна Путинцева і Голова Правління Банку Конкорд Юрій Задоя.
Перше місце і нагорода «Найкращий банкір року» дісталося Голові правління ПУМБ Сергію Черненку
Названо банкіра року за версією FinAwards 2019
Сергій Черненко, банкір року за версією FinAwards 2019
«Нагорода стала для мене сюрпризом. Але за нею стоять люди, їхня робота, майстерність, професіоналізм. Це означає, що робимо все правильно. Ми виконали величезну роботу в розвитку бізнесу. Вважаємо ПУМБ лідером, в тому числі, в сегменті корпоративного бізнесу. У роздробі задаємо темп у багатьох напрямках. Зробили багато, щоб підвищити технологічність банку, його інноваційність, успішно розвиваємо мережу відділень. В цьому році ми сподіваємося рухатися вперед, підвищувати якість сервісу і домогтися нових нагород», – заявив банкір.

Довідка Finance.ua:

  • Сергій Черненко – закінчив Донецький національний технічний університет за спеціальністю «Міжнародні економічні відносини і менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».
  • Розпочав роботу в банку в 1997 році з посади спеціаліста Центрального управління оцінки ризиків.
  • У квітні 2011 року Сергій Черненко був призначений першим заступником Голови Правління, а в лютому 2012 року також зайняв посаду фінансового директора (CFO) ПУМБ.
  • У жовтні 2012 року Сергій Черненко був призначений Наглядовою радою ПУМБ на посаду Голови Правління банку.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас