FinAwards - 2019: хто отримає звання «Банкіра року» і ще 14 нагород — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

FinAwards - 2019: хто отримає звання «Банкіра року» і ще 14 нагород

818
FinAwards - 2019: хто отримає звання «Банкіра року» і ще 14 нагород
У середу, 15 травня, в столичному клубі D.Fleur відбудеться церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2019.
Фінансові портали «Мінфін» і Finance.ua вручать нагороди керівникам роздрібного бізнесу, маркетингу та топ-менеджерам банків за успіхи в розвитку роздрібних продуктів, впровадження сучасних технологій і підвищення стандартів клієнтського сервісу. Всього в конкурсі брали участь представники 28 роздрібних банків, які продемонстрували свої досягнення в 15 номінаціях.
Засновники щорічної премії – фінансові портали «Мінфін» і Finance.ua. Організатором заходу виступила компанія BankOnline, а Генеральним партнером – платіжна система Mastercard.
Переможців визначать у 15 номінаціях:
1. Банкір року – за найбільш очікувану і бажану нагороду будуть змагатися 15 топ-менеджерів, які змогли вивести свої банки на якісно новий рівень.
За титул найкращого банкіра цьогоріч змагаються:
  • Голова Правління Приватбанку Петро Крумханзл
  • Голова Правління Ощадбанку Андрій Пишний
  • Генеральний менеджер Ради Банківської групи Альфа-Банку Іван Світек
  • Голова правління Райффайзен Банку Аваль Володимир Лавренчук
  • Голова правління Таскомбанк Сергій Тігіпко
  • Голова правління Procreditbank Віктор Пономаренко
  • Голова правління ОТР Банку Тамаш Хак-Ковач
  • Член правління Піреус Банку Іліас Музакісе
  • Голова правління ПУМБ Сергій Черненко
  • Голова правління Ідея Банк Михайло Власенко
  • Голова правління Конкорд Банк Юрій Задоя
  • Голова правління Банку Глобус Сергій Мамедов
  • Голова правління А-Банку Юрій Кандауров
  • Голова правління Комерційного індустріального банку Тетяна Путінцева
2. Найкращий керівник роздробу – 10 номінантів
Беруть участь керівники роздрібного бізнесу банків, які відповідають за розвиток продуктового ряду і клієнтських сервісів. Головний критерій, за яким буде визначатися переможець – відчутні позитивні зміни в показниках роздрібного бізнесу за підсумками 2018 року, які можна перевірити/підтвердити у відкритих джерелах.

Загальні категорії

3. Технологічний банк. За перемогу змагаються 11 банків, які в 2018 -2019 рр реалізували проект/проекти з впровадження технічних новацій.
4. Стійкий банк, якому найбільше довіряють клієнти при розміщенні депозитів.
5. Народний банк з найкращою якістю обслуговування клієнтів – на думку відвідувачів сайту «Мінфін».
6. Рекламна кампанія. У номінації беруть участь керівники маркетингу банків, які провели успішні рекламні кампанії і підвищили впізнаваність бренду.

Продуктові категорії

7. Кредит готівкою: 12 номінантів. Розглядаються кредити для нових клієнтів-фізосіб від 10 тис. грн без довідки про доходи.
8. Депозит/Вклад строковий: 20 номінантів. Беруть участь банківські вклади для клієнтів-фізосіб у гривні, строком на 12-13 місяців, з щомісячною виплатою відсотків і без можливості дострокового розірвання вкладу.
9. Кредитна картка mass: 14 номінантів. У цій категорії розглядаються банківські картки класу classic або standart з кредитним лімітом (не овердрафт).
10. Кредитна картка VIP-класу: 12 номінантів. Беруть участь банківські картки класу gold, platinum, infinite, world з кредитним лімітом (не овердрафт) від 50 000 гривень. Умова: оформити кредитну картку може будь-який новий клієнт.
11. Дебетова картка mass: 13 номінантів. Беруть участь картки classic або standart, доступні будь-якому клієнту, без спеціальних умов обслуговування.
12. Дебетова картка VIP-класу: 14 номінантів. Беруть участь банківські картки класу gold, platinum, infinite, world.
13. Кобрендингова картка: 5 номінантів. Спільні пропозиції банку з однією або кількома компаніями-партнерами, які передбачають взаємні знижки або бонуси. Картка будь-якого типу, але не зарплатний проект.
14. Інтернет-банк: 13 номінантів. Система онлайн-обслуговування клієнтів-фізосіб повинна підтримувати мінімальний набір функцій: управління лімітами за карткою, контроль залишків за поточними рахунками, оформлення депозиту, оплата комунальних послуг, переказ коштів на рахунки в інші банки.
15. Мобільний банк: 14 номінантів. За перемогу змагаються банки з мобільними додатками. Мінімальний набір функцій: управління лімітами за карткою, контроль залишків за поточними рахунками, оформлення депозиту, оплата комунальних послуг, переказ коштів на рахунки в інших банках.
Підготовка до події тривала два місяці, протягом яких професійна команда журі і клієнти банків визначали найдостойніших кандидатів. Серед експертів – директор Незалежної асоціації банків України Олена Коробкова, голова правління Всеукраїнської асоціації фінкомпаній Анна Замазєєва, президент асоціації платіжних систем UAPS Антоніна Мурашко, віце-президент і керівник бізнесу Private Banking & Individual Banking Expobank CZ Олексій Александров та ін..
Вручення нагород відбудеться 15 травня в київському нічному клубі D.Fleur. На заході зберуться найвідоміші і найпрофесійніші банкіри України. Крім нагородження переможців, FinAwards 2019 запам’ятається насиченою і ефектною шоу-програмою.

У програмі FinAwards 2019

18:00 – 18:45 Welcome drink, шоу барабанщиків
18:45 – 19:45 Церемонія нагородження переможців премії
19:45 – 23:00 Фуршет, коктейлі, командні змагання банків, DJ
Ведучі вечора – зірки 3-го сезону проекту Ліга Сміху з львівської команди «Загорецька Людмила Степанівна».
Не пропустіть можливості познайомитися з провідними представниками банків, відпочити і прекрасно провести час!

Купити квитки на FinAwards 2019

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас