День фінансів, 8 травня: кредитні картки з кешбеком, ціни на газ, безвіз із ще однією країною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 8 травня: кредитні картки з кешбеком, ціни на газ, безвіз із ще однією країною

852
Середа, 8 травня. Ситуація, що розгорнулася навколо проекту мосту через Володимирський узвіз, і рейтинг кредитних карток з кешбеком від Finance.ua.
Українці обирають розмитнені авто з пробігом. Протягом квітня свою першу реєстрацію в Україні пройшли 22,5 тис. розмитнених легкових авто з пробігом. В результаті частка вживаних автомобілів на первинному ринку становить майже 77%. Лідерів за автомобільними марками можна побачити тут.
Рейтинг кредитних карток з кешбеком. Картки з кешбеком – це надійний гаманець і безпечний засіб платежу. А також завжди доступний “кишеньковий” банківський кредит. Яку картку обрати? Finance.ua підготував рейтинг кредитних карток з кешбеком.
Точна ціна на газ в травні. Кабмін надав можливість знизити ціни на газ для населення. Це рішення відповідає меті ринкового ціноутворення на природний газ для всіх категорій споживачів і, таким чином, відповідає зобов’язанням України перед МВФ. Так, ціна на газ для підприємств теплокомуненерго і постачальників в травні становитиме 8247 гривень за тисячу кубічних метрів.
Безвіз з ще однією країною. Сьогодні Кабінет Міністрів схвалив проект угоди про безвізовий режим з Домінікою. Українці зможуть відвідувати Домініку без віз не більше ніж 90 днів протягом 180-денного терміну. Якщо термін перебування перевищує 90 днів, незалежно від мети поїздки, віза залишається обов’язковою.
Швейцарці звинуватили Київ у крадіжці проекту мосту через Володимирський узвіз. Співзасновник швейцарської компанії “Leuppi & Schafroth Architekten” Стефані Шафрот стверджує, що концепція мостового пішохідно-велосипедного переходу між парками “Хрещатий” та “Володимирська гірка” в Києві взяті з проекту швейцарських архітекторів, які стали призерами конкурсу проектів цього мосту у 2013 році.
Водночас, в КМДА відповіли на заяву. За словами заступника голови КМДА Олександра Спасибка, будівництво мосту через Володимирський узвіз відбувається за українським проектом, який виконало ТОВ “проектні системи Лтд”, згідно з виграним тендером на проектні роботи.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас