Apple планує випустити дві нові моделі AirPods — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple планує випустити дві нові моделі AirPods

Технології&Авто
1428
Авторитетний аналітик Мін-Чі Куо повідомив про плани Apple з випуску двох пар бездротових навушників AirPods.
Навушники з’являться в 4 кварталі 2019 року та 1 кварталі 2020 року, одна з них відрізняється абсолютно новим дизайном і більш високою ціною, пише 9to5mac.com.
Модель з таким же зовнішнім дизайном, очевидно, збереже ту саму ціну, що і сучасні AirPods другого покоління. Неясно, чи посилається Куо на базову ціну в $159, чи на модель більш високого рівня за $199, у якої є чохол для бездротової зарядки. Можливо, дві нові моделі AirPods, про які говорить Куо, коштуватимуть $159 і $199 відповідно.
Відзначається, що Apple змінить спосіб виготовлення обох версій нових AirPods, перейшовши до дизайну “система в упаковці”, який може підвищити продуктивність при складанні, заощадити місце і знизити виробничі витрати.
На жаль, Куо не уточнює будь-які конкретні нові функції для майбутніх поколінь AirPods, крім натяків на “абсолютно новий дизайн”. Раніше в повідомленнях вказувалося, що Apple працює над шумозаглушенням і поліпшенням водостійкості своїх бездротових навушників.
Аналітик очікує, що поставки AirPods перевищать 52 млн в 2019 році і зростуть до 75 млн в 2020 році.
Збірка нових навушників буде здійснюватися компанією Inventec з Тайваню. Частину замовлень на виробництво навушників також отримає китайська компанія Luxshare Precision. Зараз обидві компанії займаються складанням навушників AirPods 2.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас